MEDITERANSKO PRVENSTVO POREČ(HRVATSKA)


Na mediteranskom prvenstvu 28 do 30 januara 2012 god. reprezentacija srbije je u kompletnom sastavu u svim oružjima u juniorskoj i kadetskoj konkurenciji muškarci i žene učestvovali.Iz "MK SPARTAK"  učestvovali su takmičari BOJANA KLJAJIĆ,MARKO KLJAJIĆ i LUKA TIKVICKI u obe kategorije u oružju sablja.Postignuti su sledeci  rezultati:      

BOJANA KLJAJIĆ plasirala se na osmo mesta gde je u četvrt finalu izgubila borbu od prvo plasirane turkinje i bila na samo jedan korak od bronzane medalje,ovo je za ovu mladu takmičarku izvanredan rezultat sa obzirom na veoma teške uslove rada u Subotici i potpuni nedostatak finanskijskih sredstava.
    U juniorskoj konkurenciji Bojana se kvalifikovala u direktne eliminacije i zauzela 10 mesto,i ovo je takodje vrhunski rezultat sa obzirom da je Bojana kadetkinja 1997 godište.

U muškoj konkurenciji TIKVICKI LUKA i MARKO KLJAJIĆ prošli su kvalifikacije i ispali su u eliminacijama,te je Luka zauzeo 10 mesto,a Marko 11.I ovaj rezultat je zadovoljavajuci sa ozirom na veoma teske zimske uslove rada u Subotici.

                                                                                                                                                       K.M

Популарни постови са овог блога

TRENER MAČEVANJA JARAMAZOVIĆ LAZAR SPORTSKA BIOGRAFIJA

KADETKO PRVENSTVO SRBIJE 2012 ZRENJANIN